DISTRIBUIȚI

Dumbrăvița, Girocul (inclusiv Chișoda), o parte din comuna Moșnița Nouă și Ghrioda (fără Giarmata Vii) vor reintra în carantină. Comitetul Județean pentru Situații de Urgență a votat acestă măsura, ca urmare a ratei de infectare mare din aceste localități, iar acum mai e necesară doar semnătura șefului Departamentului pentru Situații de Urgență pentru a începe restricțiile. 

DSP a stabilit că probleme sunt la Dumbrăvița, Ghiroda (fără Giarmata Vii), Giroc și Moșnița Nouă (incluzând localitățile Moșnița Veche și Albina, dar excluzând localitățile Moșnița Nouă, Urseni și Rudicica). Institutil Național de Sănătate Publică a aprobat propunerea DSP, iar CJSU Timiș a votat și ea carantinarea acestor localități. Carantina se va institui după ce Raed Arafat va semna ordinul de carantinare. Decizia, precum și modelul de declarație pe proprie răspundere vor fi disponibile pe site-ul cjsutm.ro.

Prefectura Timiș vorbește și despre alte restricții. ”Tot în cadrul ședinței CJSU a fost votată o hotărâre privind instituirea unor măsuri de limitare a răspândirii infecțiilor cu SARS-CoV – la nivelul județului Timiș, hotărâre care va fi transmisă tuturor UAT-urilor din județul Timiș și va fi publicată pe site-ul CJSU”, se arată în comunicatul prefecturii.

LĂSAȚI UN MESAJ