Banat Girls Comloșu Mare, echipa mutată din Caraș-Severin acum câțiva ani și lipsită de identitate, a reușit să nu ajungă la un meci. Fotbalistele aveau meci de la 13 la Turnu Măgurele, cu CSM Alexandria, în play-out, dar meciul a fost anulat pentru neprezentarea oaspetelor.

Cu atât mai interesant cu cât vineri, înainte de meci, ofițerul de presă al clubului a trimis presei informații că echipa are lotul aproape complet pentru această deplasare. Astăzi, după ce TimișPlus l-a întrebat dimineața la prima oră pe ofițerul de presă ce s-a petrecut, răspunsul nu a venit nici acum seara. Aparent, președintele clubului nu a răspuns. Am aflat inormații din județul Alexandria, dacă Timișul este, ca de obicei, la nivel ZERO de comunicare, și anume, că deși presa a primit un mail vineri la ora 14:27 despre deplasare, seara, antrenorul ar fi sunat la Alexandria și a anunțat că echipa nu se prezintă. Evident, ofițerul de presă nu a mai aflat.

Banat Girls nu a făcut însă nicio adresă oficială al FRF, astfel că arbitrii și adversarele au fost duminică la ora 13 pe teren. Firește, partida s-a anulat și se va câștiga cu 3-0, scor de forfait, la ”masa verde” de Alexandria. Diferența se reduce la 5 puncte, dar Banat Girls are un meci în minus, deoarece cel de la Târgu Mureș e amânat pentru sâmbătă. Altfel, mai spunem că Banat Girls erau un club din Reșița. O vreme jucau la Gătaia, și, după ce s-au supărat că autoritățile din Reșița nu dau bani mai mulți fotbalului feminin, au venit cu jucăriile la Comloșu Mare.

Echipa joacă cu acest nume pe piept, Comloșu Mare, dar, de fapt, evoluează la Tomnatic, deoarece arena din Comloș nu mai era omologabilă. Antrenamentele se fac în Timișoara. În iarnă, neplătite, multe jucătoare au plecat. Ceea ce spune multe despre profesionalismul acestui club.

LĂSAȚI UN MESAJ