DISTRIBUIȚI

Colterm are de astăzi o conducere interimară, după ce Bogdan Nanu a demisionat. Deocamdată, pentru maximum patru luni, Petre Nenu, coordonatorul CET Sud, va fi directorul interimar al societății, până se va organiza un nou concurs pentru funcția de director general. 

Bogdan Nanu a părăsit funcția de director general după ce Renașterea bănățeană a publicat un articol despre faptul că în tinerețe a produs o ”gaură” imensă la fabrica de jucării a unor cetățeni germani, care funcționa în Timișoara. Nanu era administratorul societății. inițial, Nanu nu a părut căv rea să-și dea demisia, și a postat că au fost simple greșeli ale tinereții. La presiunea publică, s-a ajuns la un gest firesc. Nanu a venit la Colterm de puțin timp, după ce Dominic Fritz a devenit primar, și este membru al partidului PLUS.

Societatea va avea un director general în urma unui concurs care se va organiza în maximum patru luni. ”Consiliul de Administraţie al CLT Colterm, întrunit azi, 18.02.2021 în şedinţă extraordinară, şi-a dat acordul pentru încetarea contractului de mandat de director general al domnului Bogdan Nanu. Totodată, a decis numirea dlui. Petre Florinel Nenu, coordonator activitate CET Sud, în funcţia de director generalinterimar pe o perioadă de maxim 120 zile, perioadă în care se va organiza concurs pe post”, a transmis compania locală de termoficare Colterm.

Fritz a spus că se vor continua demersurile pentru declanșarea procedurii de concordat preventiv pentru Colterm, idee a lui Bogdan Nanu.

LĂSAȚI UN MESAJ