DISTRIBUIȚI

Directorul companiei Aquatim, Ilie Vlaicu, a fost ales miercuri, 27 ianuarie, în funcția de președinte al Asociației Române a Apei. Anterior, el a fost vicepreședinte al aceleiași structuri.

Ilie Vlaicu conduce de 21 de ani cu succes Aquatim, air de opt ani era vicepreședinte al ARA. ”ARA. este una dintre asociațiile importante și puternice din România, fiindcă îi are ca membri atât pe toți marii furnizori de apă potabilă din țara noastră, cât și pe principalii actori din industria apei. Sunt onorat că am fost ales în această funcție, care înseamnă și punerea în practică, în următorii ani, a planului de management și reformare a ARA. cu care mi-am susținut candidatura. Planul propus a cântărit în decizia colegilor mei din ARA., decizie care a mai fost influențată, cred, și de faptul că Aquatim este, de ani buni, în topul performanțelor financiare și tehnice al societăților de alimentare cu apă și canalizare din România. Industria apei este în plină expansiune, iar Asociația Română a Apei are un rol hotărâtor în acest context, pe care și-l va asuma și-l va juca”, a declarat ilie Vlaicu.

Din ARA fac parte profesioniști din domeniul apei, experţi în cercetare, practică, reglementare, consultanţă şi producţie, importatori de echipamente şi tehnologii de profil, precum și 47 de operatori ai serviciului de alimentare cu apă și de canalizare din România.

LĂSAȚI UN MESAJ