DISTRIBUIȚI

Inspectorarul General pentru Imigrări face angajări din sursă externă pentru zece posturi de perspnal contractual pentru centrele de cazare. Angajări se fac și pentru centrul similar din zona de nord a Timișoarei.

Cele zece posturi sunt disponibile la Serviciul Administrativ și în centrele pentru migranți și asolicitanți de azil. Astfel la Centrele Regionale de Proceduri și Cazare a Solicitanților de Azil din București, Timișoara, Maramureș, Rădăuți și Galați, precum și la Centrul de Cazare a Străinilor luați în Custodie Publică Otopeni au fost scoase la concurs 3 posturi pentru muncitor calificat IV-I (instalator, electrician, fochist), 6 pentru îngrijitor de clădiri și 1 de magazioner. Dosarul de angajare trebuie prezentat în cel mult zece zile de la anunț la  Serviciului Resurse Umane din cadrul Inspectoratului General pentru Imigrări, la sediul din str. Lt. col. Marinescu Constantin, nr. 15A, sector 5, Bucureşti.

Anunțurile de recrutare pot fi accesate pe site-ul oficial al Inspectoratului General pentru Imigrări la adresa www.igi.mai.gov.ro, secțiunea Carieră”. Concursul va consta în trei etape succesive, respectiv, selecția dosarelor de concurs, proba practică și interviul. Informații suplimentare privind modalitățile de înscriere și participare la concurs, condițiile de recrutare, probele de examen și alte date importante pentru desfășurarea în bune condiții a recrutării și încadrării candidaților pot fi obținute de la structura de resurse umane a Inspectoratului General pentru Imigrări la numărul de telefon 021/4107513 și interiorul precizat în anunț.

foto: adevarul.ro

LĂSAȚI UN MESAJ