DISTRIBUIȚI

Luni, 200 de elevi absolvenți de gimnaziu din țară au susținut proba la Limba și Literatura Română în cadrul sesiunii speciale a Evaluării Naționale. În Timiș, 8 elevi au trecut prin această situație, iar examinarea a decurs fără nicio problemă.

Dintre cei opt, șapte nu s-au prezentat deloc la prima sesiune a Evaluării Naționale, deoarece se aflau în regim de autoizolare cu familia. Unul dintre cei opt a venit la examen, dar nu a putut susține proba din cauza temperaturii de peste 37,3 grade măsurată cu termoscannerul. Conform inspectorului general din Timiș, Marin Popescu, nu au fost incidente astăzi, în sensul că niciunul dintre elevi nu a avut febră și niciunul nu a încercat să copieze.

Marți, urmează proba de Matematică din cadrul sesiunii speciale. În Timiș, vor fi tot opt candidați. Este vorba de cei șapte care se aflau în autoizolare acum două săptămâni, plus un elev care a avut temperatură în ziua probei la Matematică. Pentru cei care susțin doar o probă acum, nota pentru cealaltă probă de la prima sesiune este valabilă.

Rezultatele la sesiunea specială de Evaluare Națională se vor afișa joi, 2 iulie, la ora 12, în centrele de examen. Contestațiile se pot depune în aceeași zi, între orele 14-20, iar aceasta poate fi depusă și electronic. Rezultatele finale vor fi afișate sâmbătă, 4 iulie.

foto: playtech.ro

LĂSAȚI UN MESAJ