DISTRIBUIȚI

După ce săptămâna trecută, caravanele ”Împreună pentru viață” și ROD au ajuns în cartierul Blașcovici, de data aceasta, totul s eva petrece în cartierul Freidorf. Sâmbătă, pe strada Polonă, oamenii vor putea să se vaccineze, să-și facă analizele gratuite, dar și să se bucure de artă.

La fel ca la alte evenimente, echipa de vaccinare de la Spitalul Județean Timișoara va imuniza doritorii cu Pfizer sau Johnson&Johnson, la alegere. De asemenea, medicii din spitalele timișorene vor asigura, gratuit consultații medicale, EKG, ecografii și alte explorări în mai multe specialități (medicină internă/gastroenterologie, cardiologie, pneumologie, neurologie, pediatrie, endocrinologie, dermatologie, ORL). Partea ”medicală” a evenimentului de sâmbătă va fiasigurată de Asociația pentru ATI ”Aurel Mogoșanu”, condusă de Dorel Săndesc.

În plus, Caravana ROD, a Asociației Documentor, condusă de regizorul Florin Iepan, va asigura moment artistice în Freidord. Totul va începe de la ora 14. La lococație va fi o expoziței de fotografii realizate de fotograifi timișoreni Oana Stoian, Remus Dăescu, Petru Cojocaru, Virgil Simonescu și Adrian Pîclișan . La final,exponatele vor ajunge la locitorii din Freidorf.

Pentru copii s eva proiecte animația ”Yeti omul zăpezilor”, iar apoi, urmează piesa de teatru „H U O O O O O ! ! !’’ , a trupei indepedente Auăleu. Seara se va termina cu documentarul Crulic.

LĂSAȚI UN MESAJ