Sâmbăta aceasta, ultima a lunii ianuarie, timișorenii sunt invitați la o plimbare ghidată prin Timișoara, alături de artista Smaranda Sabina Moldovan. Totul, în cadrul proiectului Artă în comunitate.

Nu va fi doar o plimbare, ci cei care participă vor face și fotografii. Cele mai buneimaigni surprinse vor fi publicate pe pagina proiecutlui artă în comunitate, gestionat de artista Livia Mateiaș. Cei care vor participa la plimbarea de grup vor avea de fotografiat diverse obiecte din spațiul public. În funcție de vreme, totul va dura între o oră sau două, probabil mai puțin, având în vedere că vremea sa anunță rece în weekend. Locul de întâlnire e la Galeria Park, pe strada George Enescu, sâmbătă 28 ianuarie la ora 11.

Cei care doresc să participe trebuie să vină cu o cameră foto sau smartphone. La final, vor primi toți pe mail cele mai bune zece fotografii. Timișorenii vor face fotografii alături de Smaranda Sabina Moldovan,c are  din 2017 asistent la Universitatea de Vest, Facultatea de Arte și Design Timișoara. Ea este în principal o artistă plastică axată pe picturi, dar și pe instalații artistice.

Participarea e gratuită, dar e necesară, în prealabil, completarea acestui formular.

LĂSAȚI UN MESAJ