Față de restul țării, Banatul se remarcă printr-o apetență a deserturilor cu rețețe din centrul și vestul Europei, adică o abundență de prăjituri cu cremă. Însă și aici se fac cozonaci foarte buni, iar cei care doresc să știe să și facă și mai buni pot afla cum la un atelier de făcut tradiționalul prepatat de sărbători
Organizația de Management al Destinației (OMD) Timișoara dorețte să promoveze activitățile pentru sărbătorile de ianră aucm,la final de an al capitalei culturale. În acest sens, s-a realizat proiectul ”tradiții de iarnă în oraș”. Perioada de derulare e 26 noiembrie, data deschiderii Târgului de Crăciun, până la 22 decembrie. Astfel, la Reciproc Cafea se organizează Atelieurl de făcut cozonaci, marți, de la ora 15.
Vor fi prezente acolo tanti Emilia de la Coșteiu, binecunoscută pentru alte proiecte culinare, dar și bloggerul culinar Laura Laurențiu. Nu vor lipsi nici alte rețete, precum baigli, coarde sau sucituri.
foto: savoriurbane.ro