Inspectoratul de Poliție Județean Timiș caută doi agenți de poliție care să lucreze cu câinii. Un concurs similar, pentru un singur post, este și la Gruparea de Jandarmi Mobilă ”Glad Voievod.

Unul dintre cei doi agenți pe care îi caută IPJ Timiș va lucra la Serviciul Criminalistică – Biroul de Investigare Tehnico-Științifică a Locului Faptei, la sediul IPJ de pe Take Ionescu iar celălalt, la Secția 3 Poliție – Biroul Ordine Publică – Compartimentul Siguranță Publică și Patrulare, în Calea Șagului. Așadar, abmele posturi sunt în Timișoara.

Doritorii trebuie să fie cetățeni români, să aibă minimum 18 ani împliniți, să nu aibă antecedente penale sau tatuaje sau piercinguri în locuri vizibile la uniforma de vară, și, bineînețeles, să fie apt medical și psihologic, aspecte evaluate înainte de angajare.  Pregătirea de bază cerutăstudii medii cu diplomă de bacalaurea și se cere permis auto categoria B.

Concursul se angajare presupune și o probă fizică, cu câini, dar și o probă scrisă. Data-limită de depunere a dosarului este 3 aprilie. Detalii despre documente, cerințe și probe, aici.

 

LĂSAȚI UN MESAJ