Seria de spectacole de muzică și teatru ”We Perform” continuă și săptămâna aceasta. Marți, cei de la Facultatea de Muzică și Teatru au pus în scenă în Piața Sfântu Gheorghe un spectacol de teatru, iar același lucru s eva întâmpla și joi.

„WePerform – Seri de muzică și teatru FMT-UVT” a prezentat marți de la ora 19 monodrama „Dragă Elena Sergheevna”, interpretată de studenți de la Actorie din anul III, coordonați de profesoara Mirela Puia. Joi, de la aceeași oră și în aceeași locație urmează piesa „Oaspetele de piatră” , jucată tot de studenți d ela Actorie, pregătiți de profesoarele Laura Arvari și Claudia Ieremia. Spectacolele s-au mutat recent din Piața Libertății în Piața Sfântu Gheorghe. Intrarea e liberă. ”După un debut foarte interesant și gustat de public, prin spectacole de muzică și film, iată că evenimentele oferite de Facultatea de Muzică și Teatru din UVT sunt tot mai bine primite de comunitatea locală. Vă așteptăm și în această săptămână, când vă vom oferi două seri de teatru, interpretat de tinerii studenți talentați de la Actorie FMT– UVT”, spune rectorul Marilen Pirtea.

Spectacolele durează o oră, iar numărul de locuri disponibile este 150. Pe lângă distanțare, purtarea măștii rămâne obligatorie, iar cei care vin la spectacol trebuie să prezinte adeverința de vaccinare, un test RT-PCR sau biletul de externare că au avut covid-19 în ultimele 90 de zile.

 

LĂSAȚI UN MESAJ