Alegerile locale bat la ușă, iar PSD nu rueșeșste să anunțe candidații pentru Consiliul Județean Timiș și Primăria Municipiului Timișoara. Alfred Simonis a ajuns în situația în care s-a tot lăudat că nu va ajunge, și anume, să anunțe acești candidați pe ultima sută de metri.

Simonis se ascunde după o pseudocompetiție internă, care, de fapt, nu există, ci maschează lipsa capacității filialei de a conta în politica tiișeană la nivel mare, nu comunal. Practic, timișorenii resping în număr mare ideea unui primar PSD și de aceea, partidul știe că oricine va candida, va fi un are loser. Dar Simonis o ține înainte cu competiția. ”Din lung listă pentru Primăria Timișoara și consiliul județean au rămas în semifinală sau finală câte doi candidați pentru fiecare funcție. Vom alege unul în perioada următoare”, a spus Simonis, care a dat jn termen de două-trei săptămâni pentru anunț.

Simonis spune că PSD nu va susține candidații liberali, adică Alin Nica și Nicolae Robu. ”Cu siguranță PSD nu va susține cei doi candidați la Primăria Timișoara și CJT. Apropo de visul domnului Nica. Între timp s-a mai estompat”, a mai spus Simonis.

 

LĂSAȚI UN MESAJ