Așa cum se știe, cumnatul viceprimarului PNL Cosmin Tabără este director la STPT de câteva luni, deși primul susține că s-a opus. Ei bine, copilul liberalului a luat o amendă de la contorlorii STPT!

Viceprimarul a povestiti asta într-o conferință de presă exhaustivă, în care a vorbit și despre transportul în comun din oraș. ”Și eu merg cu tramvaiul. Și fiul meu merge cu tramvaiul. A și luat amendă. Nu compostase”, a spus Tabără. Desigur, biletele nu se mai mai compostează, cie  vorba de validarea titlurilor de călătorie, obligatorie și pentru cei ce au abonament, deoarece STPT dorește să șină așa evidența călătorilor, pentru a vedea rutele și orele mai solicitate. Așadar, Tabără junior a luat amendă de la controlorii conduși de unchiul său!

Reamintim, cu două zile înainte ca soțul surorii sale, Constantin Cocheci, să fie pus director interimar la STPT, Cosmin Tabără a convocat o conferință de urgență pentru a declara că nu este implicat, nu a știut de decizie și că nu e de acord cu ea. El sugerează că Ruben Lațcău a făcut asta pentru a-l compromite pe el. STPT face concurs pentru directorul general, iar Tabără a declarat că e convins că tot Cocheci va câștiga.

Cosmin Tabără e căsătorit de mai mulți ani cu gimnasta Simona Amânar, și împreună au trei copii.

LĂSAȚI UN MESAJ