DISTRIBUIȚI

Sala de fitness Smartfit 1continuă să sfideze legea și autoritățile. După o săptămână în care sala a fost ținută închisă, ca urmare a retragerii acordului comercial din cauza lipsei autorizației iSU, sala fost redeschisă. Mai mult, cei de acolo au avut și tupeul să mintă autoritățile!

Inițial, când sala a fost închisă, Smartfit 1 a luat o amendă de 2000 de lei de la Poliția Locală. Ulterior, sala a fost redeschisă pe altă firmă, air luni, Poliția Locală a constatat că sala funcționa bine mersi. ”În cursul zilei de ieri s-au efectuat verificări dimineața, iar reprezentanții sălii au susținut că este închis și că doar fac inventarul și mută echipamente. Câteva ore mai târziu, la o nouă verificare la care a participat și un echipaj al Secției 4 din cadrul Poliției Municipiului Timișoara, ca umare a unor sesizări, s-a stabilit că sala este deschisă, având clienți în interior. Trecându-se la verificarea documentelor s-a constatat că sala funcționează acum pe altă firmă, activitatea fiind schimbată de pe  Smart Fitness Studio SRL pe SC Megatrans VSC SRL”, se arată într-un comunicat de presă al Poliției Locale.

Cu altă societate, cei de la Smartfit 1 nu aveau actele în regulă, așa că au fost amendați din nou. Acum urmează să se facă noi verificări. ”Pentru că la punctul de lucru nu era afișat și nici nu a putut fi prezentat Acordul de funcționare, firma a fost din nou sancționată cu 2400 de lei pentru neafișarea acestuia și pentru lipsa vizei anuale. Verificările în ceea ce privește legalitatea activităților desfășurate în locația respectivă vor fi continuate și în aceste zile, urmând a se lua măsurile legale până când reprezentanții societății vor deține toate documentele necesare desfășurării unor activități în conformitate cu legislația în vigoare”, a se maia rată în aceeași informare.

 

LĂSAȚI UN MESAJ