DISTRIBUIȚI
Barbat in fata calculatorului

Companiile de IT&C Din Timiș pot aplica pentru a-și specializa angajații la cursul gratuit TechTalent Growth. Este vorba de un program pe fonduri europene lansat de Asociația Națională Patronală a Industriei de Software și Servicii.

Pentru cursuri pot aplica companiile din următoarele județe: Argeș, Bihor, Brașov, Cluj, Constanța, Dolj, Galați, Iași, Mureș, Sibiu, Suceava și Timiș. Alte condiții se referă la cifra de afaceri, care nu trebuie să fie peste 50 de milioane de euro pe an, iar numărul de angajați să nu fie peste 250. Cursurile, finanțate prin Programul Operațional Capital Uman 2014-2020, își propun creșterea nivelului de cunoștințe, competențe și aptitudini ale angajaților din IMM-urile din IT&C.

Sunt disponibile cinci cursuri  respectiv DevOps, Programare Java, Baze de Date, Web design, la nivel avansat, dar și un Curs de formare Data Protection Office. Toate cursurile sunt certificate de ANC și au loc în perioada  septembrie 2020 – iunie 2021. Un curs ține cinci zile, cu un total de 40 de ore. O grupă va fi formată din zece cursanți. În condițiile de pandemie, cursurile și examenul online vor avea loc pe o platformă de eLearning, ce permite interacțiunea.

Mai multe date găsiți aici.

foto: bussinessmagazine.ro

LĂSAȚI UN MESAJ