Opera Națională Română din Timișoara a pregătit o nouă premieră, un spectacol de balet ce se adresează tuturor generațiilor. Duminica viitoare va fi premiera pentru ”Bodies & Emotions”. 

Așa cum o spune și numele, spectacolul explorează relația dintre emoții și corpul uman. Ovidiu Matei Iancu a pregătit coregrafia și regia. Pentru publicul tânăr, se va dansa pe arii celebre din filme de renume: „Game of Thrones,” ”Matrix”, ”interstellar” și ”The Hours”, au acorduri care se regăsesc în spectacol. Limbajul baletului este neoclasic, apărut după ”Creațiunile lui Prometeu, singurul balet al lui Ludwig van Beethoven, care se va dansa înainte de premieră.

”Bodies & emotions” intră în uspectacolele pregătite în ultimii ani pentru repertoriul operei timișorene, după ”La Bayadère”, ”Creațiunile lui Prometeu” sau ”Giselle”. Desigur, opera joacă în fiecare stagiune și clasicele „Lacul lebedelor” sau „Spărgătorul de nuci”. Premiera „Bodies & emotions” va fi duminică, 21 aprilie, cu începere la ora 18, cu tot cu ”Creațiunile lui Prometeu”.

Biletele se găsesc la agenția operei, sau online.

LĂSAȚI UN MESAJ