DISTRIBUIȚI

Ziua Culturii Române, sărbătorită la data nașterii poetului Mihai Eminescu, va fi marcată și la Timișoara. Nu va exista vreun mare spectacol în Piața Libertății, ci spectacole mai mici, în mijloacele de transport în comun.

Sâmbătă, începând de la ora 15, studenți actori vor începe mai multe spectacole spontane în mijloacele de transport din Timișoara. Vor fi interpretare etxte ale unor autori români cunoscuți. Spectacolele vor avea loc pe liniile  de tramvai 4 și 9, pe liniile de troleibuz 14, 15, 16 și 17, dar și pe linia de autobuz 33.

De asemenea, pentru 15 ianuarie, elevii de la Școala Gimnazială nr 19, Școala Gimnazială nr. 30, Colegiul Națaional Pedagogic Carmen Sylva și Liceul Teoretic Special Iris au pregătit texte manuscrise sau în Braille, afișate în brutăriile Prospero din centru, bulevardul Cetății, Sala Olimpia, zona Soarelui și cartierul Dâmbovița.

Mâine, brăduții din Piața Libertății vor pleca spre asociațiile de locatari, creșele și grădinițele care i-au solicitat pentru a fi plantați.

LĂSAȚI UN MESAJ