Consiliul Județean Timiș anunță că va organiza o nouă ediție a Parcului Crăciunului, începând din data de 6 decembrie. Cel mai interesant va fi că timișorenii vor putea participa la spectacole și concerte într-un iglu.

La fel ca anul trecut, Parcul Crăciunului se va organiza la Muzeul Satului Bănățean, în aer liber. Accesul va fi, de asemenea, liber. Steaua va fi simbolul ediției din acest an a evenimentului, iar pe vizitatori îi așteaptă obiecte supradimensionate, brăduți zburători și butaforii 3D. CJT anunță că va exista și un iglu uriaș, în interiorul căruia se vor face spectacole, concerte, și showuri. De asemenea, nu vor lipsi spectacolele de teatru, atelierele creative și de meșteșugărit pentru micuți.

Va exista la fața locului și un patinoar de 500 mp, cu acces gratuit, deschis inclusiv adulților. Firește, nu vor lipsi căsuțele cu mâncare, dar nici comercianții de produse tradiționale. Activitățile sunt făcute de instituțiile din subodinea CJT: Biblioteca Județeană Timiș „Sorin Titel”, Muzeul Național al Banatului, Muzeul Național de Artă Timișoara, Teatrul pentru Copii și Tineret „Merlin” și Centrul de Cultură și Artă al Județului Timiș.

Parcul Crăciunului va fi deschis 21 de zile, din 6 decembrie până în 27 decembrie inclusiv. Programul e zilnic, între orele 17-22.

 

foto:facebook.com/parculcraciunului

LĂSAȚI UN MESAJ