DISTRIBUIȚI

Intenția noului primar de a nu mai lucra cu restanțe pare să înceapă să se concretizeze în astuparea ”găurilor” de la SCM Timișoara. Săptămâna aceasta, în club s-au mai achitat o parte dintre salariile restante, și, chiar dacă plățile nu au ajuns la zi, cel puțin pentru moment, datoria a scăzut.

La SCM Timișoara erau neachitate jumătate din salariul pe octombrie, plus salairile aferent elunii noiembrie și decembrie, cu mențiunea că majoritatea plăților se fac pe contractele de activitate sportivă. Săptămâna aceasta s-au virat banii și s-au închis integral lunile octombrie și noiembrie, astfel că acum a rămas restantă doar luna decembrie. Acest lucru a fost posibil deoarece la final de decembrie s-au votat mai mulți bani către SCM, practic o sumă prevăzută la început de an, dar lăsată de o parte după ce pandemia a oprit competițiile pentru multe luni de zile.

Rămâne de văzut dacă în februarie, primăria va putea achita două salarii, decembrie și ianuarie, și să aducă clubul la zi. Teoretic, în primele luni ale anului, blocajul referitor la votarea bugetului impacta și asupra clubului SCM. Însă la fel de adevărat e că a început și achitarea impozitelor pe anul 2020. Tot al fel de adevărat e că autoritățile au și cerut secțiilor SCM să mai scadă bugetul de cheltuieli, așa că probabil, în viitor la club se vor da salarii mai mici, dar la timp. Impactul asupra performanței rămâne unul de văzut.

LĂSAȚI UN MESAJ