A venit toamna, așa că și se reiau și spectacolele la Opera Națională Română din Timișoara. Duminica viitoare, timișorenii melomani pot să se bucure de ”Aida”, de Giuseppe Verdi.

Celebra operă care a avut premiera mondială la Cairo și care spune dramatica poveste a unei prințese etiopiene va avea reprezentanția la Timișoara duminică, 25 septembrie, de la ora 18. Apoi, miercuri, 28 septembrie, Opera Română ne rpezintă spectacolul de balet ”La Bayadere” (Baiadera – Templul de dans), de Ludwig Minkus un spectacol în patru acte despre o dansatoare dintr-un templu indian, din perioada regală. Spectacolul va începe la ora 19. În 30 septembrie, vineri, urmează ”Nunta lui Figaro” (Le nozze di Figaro) de Wolfgang Amadeus Mozart. Spectacolul va fi îcântat în italiană, cu traducere în română.

Pentru octombrie, se pregătesc alte spectacole de excepție, precum „Nabucco”, ”Un ballo in maschera”, ”La Boheme”, ”Voievodul Țiganilor”, ”Dancing Queen” și ”Bal la Savoy”. Biletele se pot achiziționa de la agenția Operei Naționale Române din Timișoara de duminică până vineri, între orele 11-19.

LĂSAȚI UN MESAJ