DISTRIBUIȚI

Câteodată vă este greu să sunați să faceți o programare la salon sau pur și simplu nu vreți să purtați conversații la telefon. Dacă suferiți de anxietate socială și sunteți tipul de persoană care prefera să trimită mesaje, atunci Stailer va fi cu siguranță pe placul dumneavoastră. Este o platformă online unde vă puteți face programările pentru orice tip de serviciu de înfrumusețare vă doriți, fără a depinde de sunat, de intervale orare, de programul vostru sau al celor de la salon.

Flexibilitatea programărilor

Economisirea timpului este tot mai importantă pentru a ne asigura că ne ocupăm de toate lucrurile importante pe care le avem planificate. Programările pentru evenimentele din viața dumneavoastră devin mai ușoare cu ajutorul site-ului Stailer.

Puteți găsi în orice moment un stilist care să vă ajute chiar și în cel mai scurt timp. Este extrem de important să ajungeți la timp la momentele speciale din viața dumneavoastră, de aceea făcându-vă programările necesare online, vă puteți asigura că nu veți rămâne cu părul necoafat sau machiajul nefăcut. La finalul unei programări efectuate pe site, vă puteți selecta singur/ă timpul când vă va fi reamintit, printr-un SMS, de programare. Puteți anula oricând o programare, iar dacă stilistul dumneavoastră o anulează, veți fi de asemenea contactat printr-un sms.

Stailer este atât pentru clienți, cât și pentru deținătorii unui salon

Programările online pe stailer.ro sunt gratuite și în funcție de zona în care vă aflați veți primi toate opțiunile printre care puteți naviga și descoperi cel mai bun stilist, în funcție și de bugetul dumneavoastră.

Dacă doriți să faceți o programare pentru un prieten/ă, trebuie doar să vă asigurați că înainte de a finaliza programarea, introduceți numărul acestuia/acesteia de telefon. Veți primi în câteva clipe confirmarea.

Dacă sunteți deținător al unui salon de înfrumusețare, Stailer vă ajută în creșterea afacerii dumneavoastră. Dacă de exemplu dețineți un barber shop Timisoara, cu ajutorul acestei platforme veți fi mai expus publicului. Stailer vă ajută să vă creșteți numărul de clienți, maximizându-vă numărul de programări. Calendarul va începe să fie din ce în ce mai completat de programări, clienții preferând lucrurile din viața lor ce se pot simplifica în mediul online. Vă puteți promova serviciile, prezentându-vă serviciile realizate în salon și persoanele cu care colaborați, toate în mediul online.

 Pentru că ne place să rezolvăm rapid orice task

Stailer este mai degrabă un instrument activ în ceea ce privește modul în care pot fi rezolvate task-urile lunare. Vizitele la salon pot fi plăcute, pentru că presupun nu doar îngrijirea look-ului, ci și relaxare. Însă până când ajungeți în acel punct, organizarea poate fi o bătaie de cap.

Programați simplu și rapid, căutați în funcție de data dorită și ora dorită. Cu acest gen de platforma ne aliniem se pare vremurilor moderne. Orice se poate planifica mai ușor și iată că și programările la salon pot fi mai optim de realizat. În curând, acest gen de platformă ar urma să fie util pentru toți cei din marile orașe, în căutare de saloane locale.

Pentru mai multe informații puteți contacta reprezentanții acestei platforme la adresa de e-mail support@stailer.ro

LĂSAȚI UN MESAJ