DISTRIBUIȚI

Atât în Straja, cât și în Parâng, se desfășoară anul acesta tabărade biciclete. Extreme Park Straja disponibil un air dome unde sunt amplasate două saltele de sărituri BigAirBag (freestyle și landing). Pentru cei care vor să încerce pentru prima dată săriturile cu bicicleta, instructorii Extreme Park sunt prezenți pe tot parcursul programului.

Pasionații de ciclism pot face în Straja plimbări cu biciclete și downhill rollers, excursii pe munte sau închirieri echipamente sportive. Traseele au fost amenajate deja de administratorii parcului și cabanieri. Aceștia au ieșit în teren încă din data de 23 mai, și au anunțat că Traseul Lupilor este practicabil. Bineînțeles, starea traseelor depiunde și de starea vremii.

Tabăra de biciclete se va desfășura în perioada 23- 28 iunie, și se adresează copiilor cu vârste cuprinse între 10 și 18 an, de nivel începător/ mediu. https://strajaextremepark.ro/

Costul taberei este de 1490 lei. Copiii învață poziția corectă pe bicicletă, coborârea unui drum prin pădure, alegera unei linii pe un traseu de MTB, cum și unde se pune frâna, adaptarea vitezei pe traseu, etc.

În pretul taberei sunt incluse următoarele servicii: cazare și masă, activități supravegheate de instructori, serviciul de Bike Shuttle pentru stațiunile Straja și Parâng.

LĂSAȚI UN MESAJ