DISTRIBUIȚI

ASU Poli încheie anul cu un joc programat chiar în ziua de moș Nicolae și de votare, când se va disputa derby-ul cu Rapid. Cu mai bine de patru zile înainte de meci, Dan Alexa a vrut să aibă deja conferința de presă, pentru că spune că vrea să se concentreze intens pe meci. 

Meciul se va juca pe Știința, dar e posibil să fie ultimul meci jucat acolo, deoarece Alexa ar vrea să readucă echipa pe ”Dan Păltinișanu”. Antrenorul spune că meciul e foarte important din perspectiva clasamentului. ”Întâlnim o echipă care este între pretendentele la promovare. Un club mare al României, am avut șansa să joc și să antrenez la Rapid, Este un club care mie îmi este foarte drag, am fost mulți prieteni acolo, respect enorm galeria Rapidului. Este o echipă care și-a schimbat antrenorul săptămâna aceasta. Nicolae Grigore este un băiat foarte inteligent, care și-a dorit foarte mult să devină principal. Este un meci important pentru noi, un meci de sărbătoare, pentru că sunt înfrățite galeriile. Sper să ne ridicăm la miza partidei. Avem posibilitatea și șansa să terminăm în primele 3, cu o victorie cred că ne-am asigura o prezență în play-off în proporție de 100%”, a declarat Alexa.

Pentru că meciul are multe conotații, Alexa a vrut să ”bifeze” conferința cât mai devreme, pentru a se putea concentra la meci. ”Am vrut să avem liniște în preajma meciului de duminică. Am spus să facem conferința acum să ne putem concentra pe meci în zilele următoare. E un meci foarte important pentru că urmează o vacanță. E foarte important să avem două luni de liniște, să fim în primele trei să putem pregăti foarte bine mini-returul și play-off-ul, doamne ajută. E foarte important meciul acesta”, a mai spus Alexa.

Alin Ignea spune că se așteaptă la un meci mai tacticizat. ”E un meci foarte important din toate punctele de vedere. Un derby al fotbalului românesc, o echipă foarte bună în ultimii 30 de ani. Trebuie să fim concentrați, pentru a avea o iarnă liniștită și să ne apropiem cât mai mult de calificarea în play-off. Cred că va fi un meci în care nici ei nu vor risca foarte mult. Eu cred că vor veni să nu piardă în primul rând, pentru că dacă noi câștigăm ei vor mai avea șanse mici să prindă play-off-ul”, a spus Ignea.

Meciul începe duminică la 13,30 și va fi televizat.

LĂSAȚI UN MESAJ