DISTRIBUIȚI

sCM Poli Timișoara s-a impus la scorul de 24-20 în fața Stelei, într-un meci jucat în Sala rapid din București. Din prima repriză, elevii lui Vlad Caba s-au desprins destuld e ușor din prima repriză, iar steliștii nu au mai putut răsturna deznodământul partidei.

Poli s-a desprins încă din debutul meciului, unul în care s-a marcat foarte puțin, cu 3-1. Steaua a reușit să egaleze și să preia pentru scurt timp avantajul. Timișorenii au jucat și în dublă inferioritate numerică, cu Păiuș și Fenici eliminați simultan, dar alb-violeții au făcut față cu brio și au reușit să marcheze chiar două goluri în acest interval de timp. După minutul 20, Poli s-a desprins din nou la două goluri, iar la pauză, s-a intrat cu 11-9 pentru bănățeni. Din minutul 21 Gabriel Burlacu a fost eliminat cu cartonaș roșu și albastru.  În repriza secundă, Poli a ajuns și la șase goluri avans, air Steaua a putut doar reduce din diferență.

De-a lungul meciului, timișorenii au contestat unele decizii de arbitraj. Marius Sadoveac a fost cel mai bun marcator al lui Poli, cu 7 goluri, urmat de Fenici, cu 4 goluri, Monteiro de Barros, cu 3, Șomlea, Călin Dedu, Baican și Slavuljica, cu câte 2 goluri, Caba și Neamțu, cu 1 gol fiecare. Roșu a fost cel mai bun marcator al Stelei, cu 7 goluri. Următorul meci al lui Poli va fi în 16 decembrie, cu CSM Făgăraș.

LĂSAȚI UN MESAJ