Încă nu te-ai decis ce liceu vrei să urmezi? Hai la Târgul Liceelor, eveniment organizat simultan la Timișoara și Lugoj în 15 mai, pentru a te hotărî.

Evenimentul, în denumirea completă ”Târgul Ofertelor Educaționale ale Liceelor Timișorene” a ajuns la ediția a XXII-a. La Timișoara, are loc la Centrul Regional de Afaceri, între orele 10-7, cu deschiderea oficială la început, iar la Lugoj, se face la Universitatea Europeană Drăgan, între orele 10-14. Evenimentul este gândit pentru elevii de clasele a VII-a și a VIII-a, dar și pentru părinții lor. Ei vor avea ocazia să interacționeze cu elevi și profesori, și astfel, să ia o decizie informați.

Nu participă doar școli, și ci instituțiile organizatoare, adică Inspectoratul Școlar Județean Timiș și Centrul Județean pentru Resurse și Asistență Educațională, dar și alte instituții relevante pentru domeniul învățământului. Fiecare colegiu sau liceu va avea propriul stand, unde își va prezenta oferta educațională, adică numărul de clase, profilul și calificarea obţinută după absolvire, resursele umane și materiale ale școlii și, dacă este cazul produsele specifice activităților derulate cu elevii.

Organizatorii au pregătiti și o masă rotundă cu angajatorii, dar și momente artistice sau culturale reprzentative pentru fiecare școală în parte. În plus, se vor face la târg și ateliere de consiliere în carieră.

LĂSAȚI UN MESAJ