A doua lună de primăvară vine cu trei premiere interesante la Teatrul Național „Mihai Eminescu” din Timișoara. Într-una dintre premiere va juca și Florin Piersic junior. 

Primul spectacol prezentat pentru prima dată pe scena din Timișoara este „Arta comediei”, un spectacol după textul lui Eduardo de Filippo, în care acțiunea începe cu o invitație al teatru pentru un prefect dezinteresat de artă. Spectacolul, regizat de Traian Șoimu, prezintă modul în care viața și ce e pe scenă se întrepătrund. Spectacolul va marca debutul actorului Sorin Leoveanu, membru al trupei Teatrului Național.

Cu două reprezentanții, duminică, 14 aprilie, dar și marți, 16, se va juca „Romanian Psycho”, spectacol la care Florin Piesci junior este într-o triplă ipostază, de dramaturg, regizor și interpret. Piesa aduce în prim-plan viața corporatistului român. și se va juca în Sala Mare a TNT.  În fine, în 25 aprilie, de la ora 19, va avea premiera spectacolul lui Eugene Ionesco, ”Victimel datoriei”, regizat de radu Iacoban, Matei Chioariu portretiează omul obișnuit, ajuns în ipostazele absrdului.

Biletele s-au pus în vânzare pe site-ul www.tntm.ro și fizic, la Agenția de bilete Mărășești, str. Mărășești nr. 2, orar marți – duminică, orele 11-19

LĂSAȚI UN MESAJ