DISTRIBUIȚI

Situația complicată din PNL de pe plan național pare să se reflecte, cumva, și pe plan locla, în Timiș. La ședința de consiliu local de marți, liberalul Simion Moșiu l-a abordat ”în forță” pe viceprimarul Cosmin Tabără despre Ceasul floral, fără să-l scutească deloc pe mai tânărul coleg de partid.

Simion Moșiu a insistat și anterior că este important ca se reabiliteze Ceasul floral, emblematic pentru Timișoara. Acum, consilierul a vrut să știe care mai e stadiul acestui proiect. Din debutul abordării, s-a simțit nota de ironie. ”Am o întrebare la cei doi viceprimari, că acum nu mai știu, că pasează mingea așa, de la unul la celălalat. Care este stadiul Ceasului floral? S-a prelungit autorizația? Finanțare am avut”, a spus Moșiu. Cosmin Tabără a răspuns: ”Am luat documentația de la Patrimoniu, e la mine în birou, o pregătim”, a spus vicele liberal.

Moment la care Simion Moșiu a avut o mică răbufnire. ”Eu am întrebat care este stadiul, nu că este pe birou. Pentru că documentația e terminată de un an și autorizația a fost până în 20 august. Care este stadiul, nu că e pe birou sa frigider”, a spsu Moșiu, în stilu-i caracteristic. Tabără a răspuns că termenele documentelor se prelungesc automat, pe timpul stării de alertă. Moșiu a fost din nou ironic. ”Termen nu avem, nu? E bine, avem timp! Sunteți tineri, am înțeles”, a mai spus liberalul.

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ