DISTRIBUIȚI

Prima zi a acestei săptămâni a adus noi amenzi în cel mai vestic județ al țării, pentru persoane care nu au respectat regulile de carantină sau autoizolare, dar și pentru nerespectarea restricțiilor de circulație impuse prin Ordonanțele Militare. Potrivit unei informări de la Prefectura Timiș, luni s-au dat sancțiuni de peste 750.000 de lei.

Luni, Poliția și Poliția Locală (transferată la MAI) au verificat 2312 persoane care se află în carantină sau autoizolare, din 1417 locații. Au fost identificate două persoane care nu respectau măsurile de izolare. De asemenea, verificări similare au făcut și cei de la Inspectoratul Județean de Jandarmi Timiș, cu privire la 120 de persoane, aflate în 80 de locații de carantinare sau în autoizolare la domiciliu. IJJ nu a descoperit pe nimeni care nu respecta normele în vigoare.

Pentru nerespectarea restricțiilor de circulație, Poliția și Poliția Locală a dat 371 de amenzi, în valoare totală de 731.850 de lei . Inspectoratul Județean de Jandarmi Timiș a raportat pentru luni 22 de amenzi, în valoare totale 3.950 de lei din același motiv. Tot pentru nerespectarea restricțiilor de circulație, Gruparea Mobilă de Jandarmi Timișoara a dat 35 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 14700 de lei.

LĂSAȚI UN MESAJ