DISTRIBUIȚI

Timișoara Fashion Week urma să aibă loc sâmbătă, 26 septembrie, dar prognoza meteo arată că tocmai atunci toamna își va intra serios în drepturi. Cum evenimentul e programat în aer liber, pentru a avea acces cât mai multe persoane, organizatorii au mutat seara modei vineri, înainte ca ploile să pună stăpânire pe Banat. 

La Iulius Town vor urca pe scene vedete consacrate, precum Cătălin Botezatu, a cărui colecție va fi prezentată în cadrul Timișoara Fashion Week. MC va fi din nou, la fel ca la edițiile precedente, Cosmina Păsărin, iar pentru colecția de lenjerie Rodica Costea Royal Concept va defila și timișoreanca Ioana Filimon, fosta Miss Global Model of The World și participantă la emisiunea Ferma. Timp de două ore, pe scenă vor fi prezentate, printre altele, și colecțiile brandului Gemelli, creațiile lui Pif Stefano, Aura Dumitru, dar și hainele realizate de tineri designeri.

Trei studenți de la Facultatea de Arte și Design își vor prezenta creațiile în cadrul evenimentului. De asemenea, marea surpriză este brandul Spectrum by Alexia Smerea, o tânăr talentată de doar 16 ani, elevă la Liceul de Arte Plastice. Evenimentul , cu acces pe bază de invitații începe vineri seara la ora 19, în parcarea Vip a Iulius Town.

foto: facebook.com/Timisoara-Fashion-Week

LĂSAȚI UN MESAJ