DISTRIBUIȚI

ASU Poli a reușit să acceadă în play-off, deși a cedat la scorul de 2-0 în deplasare la Concordia Chiajna. Alb-violeții au prins locul 6, grație rezultatelor mai bune cu Viitorul Pandurii și Farul Constanța, echipe care au avut 32 de puncte, la fel ca și Miercurea Ciuc, care a avut avantajul victoriei contra echipei antrenate de Dan Alexa.

Clasarea în play-off este importantă având în vedere bugetul și condițiile total deficitare în ceea ce privește infrastructura de la Timișoara. Punctele acumulate au reușit să o ducă pe Poli pe ultimul loc din cele șase formații care se vor lupta pentru accederea în primul eșalon, astfel că este o muncă atât a fosutlui antrenor, Octavian Benga, dar și a actualului, Dan Alexa, pentru că fiecare punctat a contat. Dacă Poli avea 31 de puncte, acum ar fi ajuns în play-out! Chiar și așa, echipa a arătat că nu trece prin cea mai bună perioadă în teren.

Timișorenii nu au avut un meci în care să demonstreze foarte multe realizări, ba din contră. Chiajna a reușit să înscrie din minutul 37, prin Ionuț Biceanu, după o centrare a lui Deac. Timișorenii au făcut trei mutări la pauză, dar fără succes. Nici așa nu a venit golul. Nici Plazonja, nici Axente nu au putut fi prea periculoși în fața porții lui Chesneau. Pe acest fond de joc, Concordia a rueșit să mai înscrie în minutul 90. De data aceasta, Azdren Llullaku a ănscris, după o centrare a lui Alexe.

ASU Poli Timișoara: Hindrich – Sofran, Mera (cpt.), Scutaru (A. Manea 46′, Axente 78′), Pamfile – Codrea – D. Radu (Al. Munteanu 46′), Casado (P. Ivanovici 46′), Ignea, Sg. Popovici – Plazonja

Concordia Chiajna: Chesneau – Borța, Bg. Manole, L. Ion, Cherecheș – Biceanu (cpt., C. Alexe 89’), Rosado –  M. Dumitru (Cocoș 68’), Gab. Deac (Llullaku 76), Ciucureanu – Hergheligiu (M. Piper 89’)

Programul play-off-ului se trage la sorți luni. S-au mai calificat Craiova, Călărași, Rapid, Mioveni și Csikszereda. 

LĂSAȚI UN MESAJ