SCM Timișoara s-a impus cu mare luptă, la scorul de 23-21, în fața Stelei în semifinala Cupei României. Până spre finalul meciului din Ghencea, bănățenii au fost conduși, dar au avut puterea să revină.

Din minutul 5, ”militarii” au deschis scorul, prin Tudor butnairu, iar Vlăduț Popa a transformat. Timișoara a redus apoi diferența prin două lovituri de epdeapsă, transformate de Alin Conache. A urmat un eseu al gazdelor la jumătatea reprizei, semnat de, transformat de Popa pentru 14-6. Până la pauză, Conache a făcut 14-9, scor cu care s-a intrat la vestiare.

La reluare, tot steliștii au fost cei care au ajuns în terenul de țintă advers. același Butnairu a punctat și Popa a transformat pentru 21-9. Au fost ultimele puncte ale gazdelor, marcate în debutul reprizei a doua. Timișoara a reușit să dea primul eseu aproape de jumătate reprizei a doua, prin Shennan, transformată de Conache. După un balon lansat, Kemal Altinok a rueșit eseu de 21 egal, transformat la 21-23 de Popa.

Steaua a beneficiat în prelungiri de o lovitură de pedeapsă de la 40 de metri. Popa a ales să trimită la bețe, la o victorie, cel mai probabil, dar a ratat complet. Timișoara va juca finala Cupei anul viitor, în luna aprilie, cândva. Data nu se știe exact, iar semifinala dintre Dinamo și Baia Mare se va juca tot anul viitor, cândva.

 

LĂSAȚI UN MESAJ