DISTRIBUIȚI

Cu sezonul încheiat în contextul pandemiei de coronavirus, Liga Zimbrilor nu se mai reia până spre finalul verii. În acest context, Prosport a desemnat, în urma unei anchete, echipa ideală a campionatului masculin, iar Marius Sadoveac, jucătorul de la SCM poli, se regăsește și el pe listă.

Sadoveac a fost considerat cel mai bun inter dreapta din Liga Zimbrilor. Echipa ideală mai este formată din portarul Saeid Heidaridad (Dinamo), extrema stângă Milan Kotrc (Minaur Baia Mare), interul stânga Ante Kuduz (Dinamo), centrul kamel Alouini (Dinamo), extrema dreaptă Goce Georgievski (Dinamo). pivotul Nemanja Grbic (Steaua) și apărătorul Dan savenco (Dinamo). Sadoveac s-a impus cu patru voturi, în fața altor interi, Amine Bannour (Dinamo), Cristi Ghiță (Potaissa) și Dejan Malinovic (HC Dobrogea), care au avut fiecare câte trei voturi.

Sadoveac a împlinit la începutul lunii mai 35 de ani. Înainte de întreruperea handbalului din cauza pandemiei de coronavirus, timișoreanul s-a accidentat. Sportivul a reușit să se refacă și recunoaștea, într-un interviu dat paginii de Facebook a Politehnicii, că întreruperea competiției nu l-a dezavantajat neapărat. ”Corpul meu avea nevoie de o pauză. Accidentările de care am suferit în ultima jumătate de an necesitau un timp mai lung de recuperare decât am fost eu dispus să-i dau. Până la urmă, mie mi-au prins foarte bine primele săptămâni de repaos”, spunea Sadoveac.

foto: facebook.com/pg/scmpolitehnica

LĂSAȚI UN MESAJ