Opt timișoreni au fost prezenți la acțiunile echipelor de fotbal de seniori, U21, U20 și U19 din pauza competițională. Majoritatea au și fost utilizați, dar niciunul nu a marcat.

La naționala de seniori a fost prezent doar Marius Marin, căci Deian Sorescu nu a fos tlăsat de echipa de club din Polonia, nefiind date FIFA. Marin a jucat doar în meciul pierdut cu 2-1 cu Slovenia, titular și integralist, fără să mai fie folosit cu Moldova. La Tineret a fost tot un singur timișorean, David Miculescu. Echipa antrenată de Emil Săndoi a câștigat cu 4-2 un amical cu CSA Steaua, cu jucătorul lui FCSB interaglist. De asemenea, a remizat la scorul de 2-2 cu FC Argeș, tot cu Miculescu tot meciul în teren.

La U20, care a jucat la Arad, au fost patru timișoreni. Portarul Răzvan Sava a fost integralist în ambele amicale, și în înfrângerea cu 2-1 ci Italia, dar și la victoria la scorul de 2-0 cu Polonia. Portarul Paul Toroc de la Ripensia nu a fost utilizat. A jucat însă colegul său Răzvan Mogoș, din minutul 74 contra Italiei, și din același minut contra leșilor. Denis Radu de la Poli a jucat doar contra polonezilor, din minutul 46.

La U19, unde selecioner e timișoreanul Alexandru Pelici au fost convocați Dan Pureca și Tudor Moțiu. Juniorii au cedat cu 3-0 în primul amical cu Slovenia. Tudor Moțiu de la Dumbrăvița a jucat în prima repriză, iar Dan Pureca de la Poli, în a doua. În al doilea amical, cu același adversar, Moțiu a jucat 69 de minute ca titular, iar Pureca a intrat din minutul 88.

Zilele aceastea are acțiune și naționala U16, dar nu este convocat niciun jucător din Timiș.

LĂSAȚI UN MESAJ