DISTRIBUIȚI

A treia ediție a Fligh Festival nu a fost sabotată nici de pandemie, dar nici de finalul de vară extrem de ploios de la Timișoara. Evenimentul a fost însă un succes, cu participarea a peste 20.000 de oameni.

În serile de 27, 28 și 29 august, la Aerodromul de la Cioca au participat 40 de artiști naționali și internaționali. Vineri, pe scenă a urcat belgianul de la Lost Frequencies, capul de afiș al evenimentului, dar și Jean Gavril, Mark Stam, Delia, Vunk, Vito Mendez, Stefan Biniak. Sâmbătă, a fost rândul pentru Om la lună, Vanotek & Muse Quartet, Golan și Moonlight Breakfast și DJ Dark, iar duminică, atmosfera a fost întreținută de Melting Dice, Cred ca sunt Extraterestru, Robin and the Backstabbers, Vița de Vie, Subcarpați și K-lu.

După miezul nopții, oamenii au dant pe ritmurile de muzică mixate de DJ români și internaționali din Paris, Londra, Dubai, Mykonos sau Ibiza, cu trei scene: cea electronică, retro și Imani World. Organizatorii au pregătit și spații de relaxare, zone de mâncare,  zone cu activități creative și spectacole de teatru pentru copii, celebrele zboruri cu avionul, lansări de zmeie și un hangar întreg dedicat tehnologiei, cu experiențe de realitate virtuală (VR), realitate augmentată (AR), robotică, survolare 3D sau hollow lenses.

Festivalul Flight face parte din programul pregătit de Timișoara pentru anul 2022, când vom fi capitala europeană a culturii.

LĂSAȚI UN MESAJ