CSC Dumbrăvița a pierdut la scorul de 2-1 pe terenul Gloriei Buzău, după o ultimă jumătate de oră jucată în superioritate numerică. După acest rezultat, la finalul rundei a cincea, după un sfert de sezon regulat, toate timișenele din Liga 2 au câte 4 puncte.

Dumbrăvița a fost dominată autoritar de buzoienii lui Cristian Pustai în prima repriză. S-a jucat aproape tot primul mitan la o singură poartă. Până la urmă, presiunea și-a spus cuvântul. În minutul 25, gazdele au marcat Trebotic a reluat o centrare a lui Honciu, iar Trifon nu a reușit să apere. În plan ofensiv, dumbrăvițeni au putut fi periculoși doar la finalul reprizei, dar Zurbagiu nu l-a putut învinge pe Relu Stoian, astfel că buzoienii au intrat cu avantaj la cabine.

În repriza a doua, oaspeții au încercat să ajungă la poartă prin Martinov, dar degeaba. În minutul 56 Olaru l-a călcat neglijent pe Trebotic și s-a dat penalty, iar Valentin Alexandru a înscris. Peste șapte minute, a fost lovitură de la punctul cu var și în partea opusă, după ce Olaru a fost tras de tricou de Vârtej, care mai avea un ”galben” și astfel a fost eliminat. Ungureanu a marcat, dar, ulterior, în jumătate de oră, dumbrăvițenii nu au putut crea pericol și să egaleze măcar.

Gloria Buzău: R. Stoian (cpt.) – Sg. Pîrvulescu, Lopez, Vîrtej, Sălcianu (Uțiu 53′) – Trebotic (Gaitan 79′), Honciu – Rz. Matiș (Wiktorski 66′), Cr. Ciobanu, Blejdea (Neicuțescu 46′) – Val. Alexandru

CSC Dumbrăvița: Trifon – Amariei (Tismonar 70′), Bain (Ad. Ungureanu 57′), Gîsă, C. Toma – Zurbagiu (cpt.), Martinov – Curea (Grancea 57′), I. Tănase (Andr. Olaru 46′), Simon – Dav. Popa (L. Bodri 46′)

Runda viitoare, sâmbătă, Dumbrăvița va juca de la ora 11 cu Unirea Slobozia.

LĂSAȚI UN MESAJ