Șapte jucători din Timiș sunt convocați în perioada aceasta la echipele naționale. Până acum, toți au jucat, majoritatea titulari, în pauza dedicată partidelor internaționale.

La echipa mare, atât Marius Marin cât și deian Sorescu au fost titulari în meciul cu Finlanda de vineri seara, terminat 1-1. România e tot pe ultimul loc în grupă și speră la un succes luni cu Bosnia și Herțegovina. Marin a fost integralist, în timp ce Sorescu a jucat până în minutul 79, când a fost înlocuit cu Drăguș. La U21, e convocat doar David Miculescu. Atacantul de la FCSB a jucat din minutul 60, în locul lui Sefer în meciul pierdut amical cu 4-1 de România cu Spania, la Cluj.

La U20, au fost titulari ambii timișoreni. Portarul Răzvan Sava a fost integralist joi, în meciul pierdut cu 2-1 în Cehia. De asemenea, a jucta titular și Doru Andrei, până în minutul 46, când a fost înlocuit de Mustacă. Dacă la U19 și U18 nu sunt convocați jucători din Timiș, alți doi sunt la U17, națională ce participă la Syrenk Cupa. Echipa antrenată de Ion Marin a pierdut cu 2-1 partida cu Norvegia. Ioan Vermșena de la Ripensia a fost căpitan și a jucat până în minutul 77. Luca Szimionaș a fost integralist.

 

LĂSAȚI UN MESAJ