DISTRIBUIȚI

Din păcate, turneul caritabil de padel organizat de Clubul Sportiv Comunal Ghiroda și Giarmata Vii sâmbătă a avut un final tragic. Antrenorul Nicușor Budea a murit în timp ce juca finala, prăbușindu-se din senin la pământ!

Turneul de padel a fost organizat în scop caritabil, sub denumirea de Mișcare pentru Flavius. Totul a decurs foarte bine până la finală. În ultimul act au acces directorul CSC Ghiroda și Giarmata vii, dar și Nicușor Budea, antrenor în cadrul clubului. Budea a decedat în ultimul minut al jocului, din cauza unui infract. Antrenorul în vârstă de 61 de ani nu părea să aibă probleme de sănătate, iar în urmă cu două săptămâni, făcuse un control la inimă, iar medicii i-au spus că este totul în regulă.

Nicușor Budea era antrenor de badminton și tenis de masă la CSC Ghiroda și Giarmata Vii, și era un mare pasionat de tenis de câmp. ”Suntem profund îndurerați să vă anunțam că am suspendat turneul de padel, deoarece în ultimul minut al finalei noastre, domnul Budea Nicușor, antrenorul nostru de tenis și badminton, a ales să câștige finala în ceruri. A plecat cu paleta de padel în mână. Tenisul a fost pasiunea lui. Nicușor, ești finalistul nostru. Drum lin!”, au anunțat cei de la CSC Ghiroda și Giarmata Vii.

foto: facebook.com/CscGhiroda

LĂSAȚI UN MESAJ