Din păcate, în Timișoara, nu puțini cetățeni au un comportament antisocial și nedemn de un mare oraș al țării. Sâmbătă, ziua în amiaza mare, trei bărbați bețivi terorizau femeile din Calea Șagului, dar o jandarmeriță le-a venit de hac.

La ora 15, Maria, angajată a Grupării Mobile de Jandarmi Timișoara, mergea spre casă, după ce a fost în tură. În Calea Șagului, a observat trei bărbați care consumau alcool în plină stradă și abordau femeile în mod agresiv. Maria și-a sunat colegii, care au venit și i-au identificat pe cei trei scandalagii. Cei în cauză au 41, 45 și, respectiv, 46 de ani, adică vârste la care ar fi trebuit să se comporte mai matur.

Cel de 45 de ani a devenit violent față de echipajul de jandarmi. Din acest motiv, s-a suant la ambulanță, pentru o evaluare psihiatrică. Ulterior, cetățenii din Șagului le-au spus jandarmilor că se tem de bărbatul violent, care se comportă astfel aproape la ordinea zilei. Oricând vedeți cetățeni care se comportă violent, nu ezitați să sunați la 112!

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ