DISTRIBUIȚI

Direcția de Sănătate Publică Timiș anunță că are zece focare active de coronavirus sub supraveghere. Au apărut trei focare noi, iar alte focare au fost oficial închise.

Unul dintre focare este la Penitenciaul Timișoara, unde a fost de mai multe ori focar. Acum au fost găsite 19 cazuri. Alt focar, cu 11 cazuri, a fost depistat la Primăria Comunei Moșnița Nouă. De asemenea, și la Primăria Comunei Balinț este focar, cu 5 cazuri depistate. A fost declarat oficial stins focarul de la Universitatea Politehnica din Timișoara, unde au fost 10 cazuri. De asemenea, tot stins e și focarul de la Secția V Pediatrie (Recuperare Nutrițională) a Spitalului de Copii Louis Țurcanu Timișoara, unde au fost 27 de cazuri.

În celelalte șapte focare nu sunt cazuri: Spitalul de Psihiatrie Jebel – 19 cazuri; Primăria Comunei Peciu – 13 cazuri;   Firma Chișoda – 10 cazuri; Direcția de Evidență a Persoanelor din Primăria Municipiului Timișoara – 6 cazuri; Firmă Utvin – 6 cazuri; Societate Profesională Notariaă Timișoara – 6 cazuri; Direcția Juridică a Primăriei Timișoara – 4 cazuri.

LĂSAȚI UN MESAJ