DISTRIBUIȚI

Direcția de Sănătate Publică Timiș anunță că vineri are sub supraveghere 29 de focare de coronavirus în tot județul. Au apărut patru noi focare față de raportările de ieri, dintre care trei sunt la Lugoj, oraș propus spre carantinare. Totuți, două focare de la Timișoara au fost declarate stinse.

Noile focare de al Lugoj sunt la Serviciul de Ambulanță Lugoj, unde au apărut 8 cazuri, la o firmă de producție obiecte sanitare Lugoj, unde sunt 18 cazuri, și la un cămin privat de bătrâni, unde au apărut 25 de cazuri. De asemenea, un focar nou a apărut la Spitalul de Psihiatrie Gătaia, unde sunt 7 cazuri. Au fost declarate stinse focarele de la Centrul de Recuperare și Reabilitare Neuropsihiatrică Timișoara, unde au fost 14 cazuri, și de la fabrica de componente de pantofi Timișoara, unde au fost c0nfirmate 10 cazuri. De asemenea, au apărut 3 cazuri noi la focarul de la Spitalul de Psihiatrie Jebel, unde s-a ajuns la un total de 46 de cazuri, iar la Primăria Lugoj a mai fost depistat un caz, iar focarul a ajuns la 14 cazuri confirmate.

Iată celelalte 23 de focare: Centrul de Recuperare și Reabilitare Neuropsihiatrică Găvojdia – 180 de cazuri; Penitenciarul Timișoara – 164 de cazuri;  Centrul de Recuperare și Reabilitare Neuropsihiatrică Nr 1 din Lugoj – 118 cazuri; Centrul de Îngrijire și Asistență Ciacova – 46 de cazuri; Centrul de Recuperare și Reabilitare Neuropsihiatrică pentru Copii Lugoj – 40 de cazuri; Centrul de plasament pentru copii cu dizabilități din Recaș – 37 de cazuri; Căminul pentru Persoane Vârstnice „Inocențiu Klein” Timișoara – 29 de cazuri; Centrul pentru Persoane cu Handicap Ciacova-27 cazuri; Cămin de bătrâni Jimbolia – 24 de cazuri; Ripensia Timișoara – 22 de cazuri;   Direcția Generală de Asistență Socială și Protecție a Copilului – 22 de cazuri; ISU Banat – 18 infectări; Firma componente auto Timișoara (Kromberg) – 17 cazuri; Unitate Economică industrială Timișoara (AEM) – 15 cazuri; CSM Lugoj – 13 infectări;  Garda de Mediu Timiș – 8 infectări; CSU UVT Timișoara – 8 cazuri; Grădiniță privată Moșnița Nouă – 7 cazuri; Căminul de bătrâni Lenauheim – 6 cazuri; ONG Timișoara – 6 cazuri; Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Timișoara – 5 cazuri; Centru de Plasament Găvojdia – 4 cazuri; Firma de substanțe chimice Timișoara – 3 cazuri.

LĂSAȚI UN MESAJ