DISTRIBUIȚI

După perioada mare în care pandemia de coronavirus a suspendat competițiile la aproape toate sporturile, atletismul a revenit la competițiile out. La finalul săptămânii trecute au avut loc Campionatele Internaționale ale României, pe Cluj Arena, iar dintre sportivii ce au legătură cu trei Timișoara, trei au luat medalii de aur.

Cosmin Dumitrache, legitimat la Rapid București și la CSM Timișoara, a triumfat din nou în proba de 110 metri garduri. Timișoreanul s-a impus cu timpul de 14,31 de secunde. Tot pe primul loc a fost și Cristina Bălan (foto), legitimat la CS Athletics Timișoara. Timișoreanca a fost prima la 800 de metri, cu timpul de 2:07:44, dar a concurat și la 400 de metri, unde cu 56,31 de secunde, a luat locul 5. Cristina Bălana primit și trofeul la Memorialul ”Maria Ciocan”.

De asemenea, Robert Parge, zălăuan legitimat la CSU Cluj și CSM Timișoara, este campion la 400 de metri, unde a obținut timpul de 47,39 de secunde. Sportivul a luat și argintul la 200 de metri, cu timpul de 21,65, la 13 sutimi de aur, obținut de Alin Anton. Și atletul Daniel Budin, de la CSM Slatina, a început anul cu dublă legitimare și la CSM Timișoara. El a terminat pe locul 5 la 100 de metri, cu timpul de 11,07. Clubul timișorean nu îi va mai prelungi însă contractul.

foto: https://www.facebook.com/fratletism

LĂSAȚI UN MESAJ