DISTRIBUIȚI

Ieri, 25 ianuarie, pe raza județului au fost depistate 3 persoane care conduceau deși nu aveau acest  drept. În toate cazurile au fost întocmite dosare penale. Șoferii vor fi cercetați, trimiși în judecată, iar la constatarea  repetării infracțiunii pot ajunge chiar în spatele gratiilor.

În jurul orei 13.30, polițiștii orașului Făget au oprit pentru control un autoturism care circula pe raza orașului, condus de un bărbat de 29 de ani. În urma verificărilor efectuate în baza de date, polițiștii au constatat că șoferul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În jurul orei 13.45, polițiștii Secției 4 Rurale Peciu Nou au depistat un tânăr de 23 de ani în timp ce conducea un autoturism neîmatriculat pe raza comunei Parța. Totodată, în urma verificărilor efectuate în baza de date, polițiștii au constatat că șoferul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În cursul serii, la ora 23.30, polițiștii orașului Sânnicolau Mare și polițiști de frontieră au depistat un bărbat de 43 de ani în timp ce conducea un autoturism pe strada Drumul Cenadului, fără a poseda permis de conducere.

Întrucât bărbatul emana halenă alcoolică, polițiștii i-au solicitat să se supună testării cu aparatul etilotest, acesta refuzând. Totodată, fiind condus la spital, acesta a refuzat recoltarea probelor biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

 

LĂSAȚI UN MESAJ