Polițiștii locali au intensificat acțiunile de verificare în teren în vederea depistării persoanelor care aruncă gunoaie. Ieri, un bărbat care a abandonat deșeuri rezultate din lucrări de construcții pe str. C. Darwin a fost sancționat cu 1.000 lei, conform HCL 371/2007, modificată. Cu aceeași sancțiunea s-a ales şi un timișorean care a abandonat deșeuri din materiale plastice pe domeniul public, pe str. Miorița. Și o femeie care locuiește pe str. Sirius a fost, de asemenea, sancționată deoarece a abandonat deșeuri provenite tot de la construcții și din lemn la colțul acestei străzi. Aceasta a promis de altfel că va lua măsuri de curățare a domeniului public de deșeurile abandonate.

În cursul acestei dimineți, în timpul patrulărilor efectuate, polițiștii locali au mai identificat rampe clandestine de deșeuri formate pe str. Alexandru Vaida Voievod, Nicolae Iliescu, Martir Jugănaru colț cu Salcâmilor, Dâmbovița colț cu Dreptatea și pe str. Diana.

Poliția Locală Timișoara atrage încă o dată atenția că sancțiunile pentru acest gen de fapte se încadrează între 500 și pot ajunge până la 2.500 lei, făcând apel la cetățeni să respecte legislația pentru a evita să fie sancționați, dar și pentru a menține Timișoara un oraș curat și civilizat. Acțiunile continuă și în perioada următoare.

LĂSAȚI UN MESAJ