DISTRIBUIȚI

Timișorenii sunt invitați în primele zile ale lunii octombrie să asculte muzică clasică, la Festivalul de Operă și Operetă. Evenimentul se va organiza în aer liber, în Parcul Rozelor, cu toate condițiile specifice pe timp de pandemie.

Evenimentul a ajuns la ediția a XV-a și anula cesta coincide cu deschiderea stagiuniid e toamnă a Operei Române din Timișoara. Festivalul se va desfășura timp de trei zile. Vineri, timișorenii sunt invitați la ”Seară de Operă”, , un spectacol sub bagheta maestrului Mihnea Ignat. Nu putea lipsi ”La Traviata”, , sâmbătă, după conducerea muzicală a lui David Crescenzi. Duminică, în ultima zi de festival, e ”Seara de Operetă”, dirijată de maestrul Peter Oschanitzky. Din distribuțiile spectacolelor fac parte următorii artiști: Narcisa Brumar, Lăcrămioara Cristescu, Alfredo Pascu, Diana Țugui, Dan Pataca, Marius Zaharia, Octavian Vlaicu, Marius Goșa, Cristina Vlaicu și mulți alții.

În fiecare seară, spectacolele încep la ora 19,30. Accesul este gratuit, dar în limita a 500d e locuri. Înscrierile se fac prin înscrieri la evenimentul dedicat, pe pagina de Facebook Evenimente Primăria Timișoara. Sunt trei evenimente distincte, pe zile, dar nu există restricții de înscrieri, astfel că timișorenii pot cere să aibă loc la fiecare seară de spectacol. Locurile care nu vor fi rezervate vor putea fi ocupate, prin înscriere pe listă direct la eveniment. La spectacols e va sta cu mască, iar la intrarea în perimetrul festivalului, timișorenilor lis e va lua temperatura.

foto: adevarul.ro

LĂSAȚI UN MESAJ