DISTRIBUIȚI

Inspectoratul Școlar Județean Timiș a publicat o listă cu unități de învățământ fără săli de sport. Sunt 11 școli, toate din Timișoara, între care și o școală privată.

Pe această listă dureroasă, semnată de inspectoarea generală Aura Danielescu, regăsim următoarele școli: Colegiul Național ”Ana Aslan”, Liceul de Artă ”Ion Vidu”, Liceul Baptist, Liceul Teologic Penticostal Logos, Colegiul Economic ”Francesco Saverio Nitti”, Liceul Tehnologic de Silvicultură și Agricultură ”Casa verde”, Școala Gimnazială ”Dimitrie Leonida”, Școala Gimnazială nr. 15, Școala Gimnazială nr. 19 ”Avram Iancu”, Școala Gimnazială nr. 25, dar și Școala Gimnazială Babel, unitate privată.

Pentru Școala Gimnazială 25 se va construi o sală, proiect început de pe vremea lui Nicolae Robu și continuat de Dominic Fritz. O sală se va construi și pentru Generală 13, cae, deși, nu se regăsește în lista, are dintotdeauna o sală de sport improvizată. La vremea ridicării școlii de pe strada Gavril Muzicescu, pe vremea comuniștilor, s-ar fi furat din materilele pentru sală….sau, cel puțin, așa spune o legendă urbană.

LĂSAȚI UN MESAJ