DISTRIBUIȚI

Trupa om la lună, înființată în 2018, va susține săptămâna aceasta. Evenimentul va avea loc sâmbătă la Faber. Trupa își va lansa albumul ”Dans”, compus timp de 15 zile în care membri formației au stat în izolare, împreună.

Concertul va începe la ora 20, la Faber. ”Suntem absolut încântați că vom ajunge pentru prima dată la Timișoara, un oraș în care ne doream de mult să cântăm, unde avem mulți prieteni și de care pe mine personal mă leagă o istorie de o viață. Când am terminat albumul Dans, cel trăit și simțit intens în perioada de izolare, nu am sperat că vom ajunge să îl prezentăm și în alte locuri decât în București. Dar, iată că din fericire, mai sunt oameni care fac mari eforturi să țină scenele deschise și să permită muzicii să existe în continuare”, spune Doru Pușcașu, membru al trupei om la lună.

Cele șase piese ale albumului ”Dans” au fost compuse timp de 15 zile. ”Toată perioada aceasta a fost ca un dans cu stările și cu sentimentele noastre. Am învățat pași noi, ne-am împiedicat adesea, ne-am călcat unii pe alții pe picior, am vrut să ne oprim din dansat, am desăvârșit mișcările vechi și ne-am aventurat la unele și mai dificile. Am dansat cu ochii strânși, privindu-ne ochi în ochi sau uitându-ne la cer. Am dansat în toate felurile. A fost un timp cu noi înșine din care am încercat fiecare să învățăm câte ceva. Să trecem de la lamentare și deznădejde, la o perspectivă nouă de reevaluare a lucrurilor importante, de regăsire a unor bucurii uitate sau devenite între timp mai puțin importante. A fost un timp de respiro după o lungă perioadă de fugă permanentă după ceva, un timp căruia dacă reușim să îi găsim un sens personal poate să reprezinte ceva decisiv în evoluția noastră ca indivizi”, mai spune Doru Pușcașu.

Mai precis, albumul ”Dans” include piesele: Zid, După război, Descusută, Far, Dans și Noapte bună. Biletele se vând în două variante, fie pachete de două persoane, fie de trei. Prețul e de 45 de lei de persoană. Tichetele se pot procura de pe eventbook.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ