Un tânăr a fost cuprins de patima lăcomiei și a furat mai multe bunuri din depozitul firmei de curierat pentru care lucra. Poliția l-a prins însă și el a petrecut de Moș Nicolae în arest, pentru că….nu a fost comunite.

Furtul s-a petrecut la firma de curierat Sameday, care are sediul pe Calea Aviatorilor, în Ghiroda. Tânărul, de doar 21 de ani, ar fi furat din 10 până în 25 noiembrie mai multe bunuri, înainte ca ele să fie luate în gestiunea depozitului. Este vorba de un televizor, o mașină de găurit, o drujbă, o boxă portabilă și mai multe telefoane mobile.. El a fost reclamat de amdinistratorul societăți comerciale chiar ieri. Prejudiciul estimat este de 4920 de lei.

Bărbatul a fost luat ieri de polițiștii Secției 1 Rurale Timișoara și dus la audieri. S-a recuperat 90% din prejudiciu, cu excepția a două telefoane mobile. Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, sub acuzația de furt, și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul IPJ Timiș. Cercetările continuă pentru a recupera și cele două telefoane și pentru a stabili întreaga activitate infrațcională a tânărului.

      

LĂSAȚI UN MESAJ