DISTRIBUIȚI

Un cetățean a postat pe Facebook că marți, un individ cu o bâtă a intrat în curtea locuinței sale, din cartierul timișorean Dâmbovița, și a verificat ușile, cu familia în casă! Poliția a deschis o cercetare penală.

Aparent, e vorba de un potențial tâlhar. El a fost surprins de camerele dde surpaveghere din curtea casei unde a intrat prin efracți.e ”ATENȚIE! Individul ăsta a intrat în curtea unui prieten în zona Dâmbovița înarmat cu o bâtă și a verificat geamuri și uși în timp ce el și familia erau acasă! S-a întâmplat marți 5 octombrie la ora 1:16. S-a plimbat fără jenă o oră și jumătate cotrobăind prin toată curtea”, spune Radu Gârboescu, pe pagina sa personală de Facebook, într-o postare pe care a și distribuit-o pe un grup al cartierului Calea Șagului.

Secția 3 a deschis o cercetare penală. ”La nivelul Secției 3 Poliție Timișoara a fost depusă o sesizare cu privire la săvârșirea infracțiunii de violare de domiciliu, fapt pentru care polițiștii efectuează verificări în vederea identificării persoanei și luarea măsurilor legale care se impun”, au trasnmis reprezentanții IPJ Timiș.

foto: Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ