DISTRIBUIȚI

Sărbătorile pascale s-au desfășurat în tihnă și în acest an în județul Timiș. Inspectoratul pentru Situații de Urgență transmite că în noaptea de Înviere, nu au fost incendii la biserici sau mănăstiri, ci au fost probleme la un singur apartament din Calea Șagului, unde o lumânare a provocat necazuri unei familii de timișoreni.

Incendiul de la apartamentul din Calea Șagului a fost sesizat la timp. Familia a chemat pompierii, care au stins rapid flăcările, astfel că s-au înregistrat doar pagube materiale. La biserici și mănăstiri nu au fost probleme. ”Din fericire, slujbele religioase s-au desfășurat în siguranță, neînregistrându-se situații de urgență care să pună în pericol viața și siguranța participanților”, anunță reprezetanții ISU Timiș. În minivacanța de Paști, adică de vineri până luni inclusiv, ISU Timiș a avut 271 de misiuni de intervenție.

La sfârșit de săptămână, pompierii militari au intervenit la șase incendii, dar și la 11 accidente rutiere. În patru situații, a fost nevoie de deblocarea ușilor. Cele mai multe misiuni au fost de acordare a primului ajutor, pentru care au fost 172 de solicitări. De asemene,a pomperii de la cele șapte subunități din județ au desfășurat 59 de activități preventive, referitoare atât la securitatea în caz de incendii, dar și prevenirea răspâdnrii coronavirusului.

 

LĂSAȚI UN MESAJ