Sperietură groaznică pentru câțiva ghirozeni în această după-amiază. Troleibuzul M11 în care se aflau a luat foc în timpul mersului!

Totul s-a petrecut imediat după ora 17, în dreptul străzii Plopilor, chiar în centrul comunei. În interior se aflau șase călători și șoferul, care au reușit să se autoevacueze la timp. Pompierii au intervenit rapid și, în zece minute, incendiul de la motorul vehiculului a fost stins. S-a intervenit cu o autospecială de primă intervenție și comandă, două autospeciale de stingere și 11 pompieri de la Detașamentul 1 Timișoara. A ars și partea din spate a troleibuzului, dar și din apropierea motorului. Nicio persoană din interior nu a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Cauza a fost un scurtcircuit. ”Incendiul a izbucnit din cauza unui scurt circuit la un cablu electric, așa cum se arată în procesul verbal de intervenție al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Banat. Pentru a evita astfel de incidente nedorite, în perioada imediat următore vor fi verificate amănunțit instalațiile electrice ale tuturor troleibuzelor care se află în garajul STPT”, au transmis cei de al STPT.

LĂSAȚI UN MESAJ